Skweelar

Följetongen tvättstugan håller på att förvandla mig till en småsint gnällig tant. Jag tycker inte alls om den utvecklingen! Än en gång hade någon, på den av mig bokade tiden, lagt in sin tvätt i maskinerna och snabbt som synden försvunnit ut från tvättstugan. Till min egen stora förvåning fann jag mig stänga av maskinerna och dra ut deras halvtvättade tvätt! Det enda jag kan anföra till mitt försvar är att varken jag eller någon annan i familjen har möjlighet att tvätta någon annan dag den här veckan.

Det här känns inge’ bra alls, jag vill verkligen inte hamna i något slags ställningskrig om möjligheten att tvätta sina kläder!

Följetongen busstrafiken håller på att förvandla mig till en rabiat galning. I morse missade jag min första anslutningsbuss, men eftersom jag var i god tid var det ingen katastrof, nästa buss skulle tagit mig till skolan med tjugo minuter till godo, det hade räckt även om det blivit lite nätt. Men nästa buss behagade inte stanna, den bromsade in vid busshållsplatsen, svängde in men gasade sedan på och drog förbi. Kvar stod jag.

Dessutom var kopieringsapparaten i fyra delar när jag väl kom fram.


Garfield har nog en liten poäng när man granskar alla fakta i fallet.

Hur tänker du kring detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s