Min rojalistiska strimma

Mats påminner än en gång om att det ska giftas i sommar. Jag ler och nickar, låtsas att jag har full koll på detta historiska tillfälle och försöker diskret sparka incidenten häromdagen, då någon refererade till Daniel Westling (Westing? Westerberg? Westman?) och jag tankspritt frågade vem? i tron att de talade om en ny stigande stjärna på den pedagogiska himlen, under mattan. Tydligen får denne Daniel W sig en snabbkurs i svensk historia från professor Dick Harrison, som alltså var pedagogen i sammanhanget. Och mina kollegor fick sig ett gott skratt, det är dem väl unt.

Sens moralen torde vara att man inte får vara alltför tankspridd om man ska lyckas hålla sin rojalistiska strimma vid liv.

2 tankar om “Min rojalistiska strimma

  1. Hade roligt åt ditt inlägg. I går sade jag något om Daniel vid middagsbordet. ”Daniel?” undrade min fjortonåriga dotter. Heter han inte det? Han som ska gifta sig med Victoria. ”Victoria?” frågade fjortonåringen. Är det inte så hon heter kronprinsessan?

    Vi kom efter visst dividerande till att namnen stämde, att alla visste vem vi talade om och bytte raskt samtalsämne till något intressantare. Jag tror det var vampyrer.

Hur tänker du kring detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s