Hultsfred i konkurs!

Inte kommunen, men väl festivalen meddelar att de slänger in handduken. Biljettförsäljningen har inte tagit fart som man hoppats, och Hultsfredsfestivalen AB planerar att snarast kontakta en konkursförvaltare. De skriver på hemsidan att:

I normala fall ska festivalarrangören återlösa köpta biljetter om festivalen ställs in, men ingenting kan göras innan konkursförvaltaren blivit insatt i verksamheten. Hur lång tid det kommer att ta vet vi inte för tillfället, men naturligtvis är det vår önskan att alla köpta biljetter ska kunna återlösas.

Det här är supertråkigt för alla de som köpt biljetter, för alla som skulle arbetat på festivalen och för banden. Min fulla sympati för alla som sett fram mot festivalen och planerat sin sommar utifrån det.

5 tankar om “Hultsfred i konkurs!

  1. Nej så trist! Först flyttade Sonisphere upp Iron Maiden till Stockholm, sedan avbokade Wolfmother – de två band som kunde ha fått dit mig.
    Jag var där för första gången i fjol. Metallica och en massa andra hårdrocksband på Sonisphere. Regnet öste ner, jag var där med mina två yngsta barn och vi hade the time of our lives.

    • Tråkigt är det, det tycks som om de har överlevt sig själva. Överhuvudtaget tycks de där riktigt stora, flerdagarsfestivalerna bli alltmer dinosaurlika, och magin avtar. Det är tråkigt, men det är tidens gång.

  2. Pingback: Arvikafestivalen « You're no different to me

Hur tänker du kring detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s