Förstörelsens symfoni

Idag är ingen otursdag. Det är, i mitt fall, helt klart ingen lyckodag heller, men det har inget med otur att göra.

Jag skriver inte mer om saken nu, jag är irriterad och arg och frustrerad och vill inte säga saker jag ångrar. Jag låter någon som uttrycker sig bättre säga det istället.

10 tankar om “Förstörelsens symfoni

 1. Hade du inte hört Symphony of Destruction? *flabbergasted* Vilken tur att jag valde just den, det stod mellan den och 99 Ways To Die.

  Tack för omtanken, även om varken mat eller vin skulle göra någon skillnad i detta. Men min ilska och mitt raseri kommer att lägga sig så småningom, och kvar blir bara en stillsam förtvivlan över hur människor kan bete sig mot varandra.

 2. Morrica, jag är mycket mer mainstream i hårdrocken än du och får de flesta av mina nya impulser av mina barn. 🙂

  Det låter illa det du har upplevt. Det är så viktigt att ha förtroende för och känna sig trygg med sin chef och sina kollegor. Hoppas det här blir bättre över tid.

  Som jag skrev till Christer: Eleverna älskar man alltid men det är inte alltid skolans personal är fullt lika älskvärd (eller föräldrarna för den delen).

  Jag har mestadels haft stor tur med mina chefer och kollegor, men jag vet att de gånger jag inte har haft det har det både kostat och kostat på.

  • Eleverna är jordens salt, och på måndag är de tillbaka. Jag har smygstartat lite med lite mailkontakt och lite Facebookkontakt med ett par av dem, det är mycket trevligt!

   Min chef är den bäste chef jag haft, på många sätt den snällaste människa jag någonsin träffat, och faktum är att mina kollegor är rätt fantastiska människor de också. Ibland krockar man lite, men det mesta löser sig med tiden, det har du så rätt i.

   Tack än en gång för din varma omtanke!

Hur tänker du kring detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s