Söndagsdans

Vad sägs om att vi fortsätter med temat Line Dance från förra veckan? Här i en tidigare version:

Jag undrar hur många som tittar på kläderna och säger ‘jisses, har folk verkligen sett ut så?!?’ och hur många som nickar nostalgiskt och suckar ‘tänk så coolt man tyckte det var på den tiden (och kanske i smyg fortfarande tycker?)’

22 tankar om “Söndagsdans

 1. Cool, nej fy. Antingen var det felorputtarna eller vi jeanskillar. Jeans bär man fortfarande, men då var det petikläm och en jädrans massa tyg runt bena som snavade.

  När påfundet dök upp igen vägrade att köpa sådana jeansbyxor. Ska vara stuprör.

 2. Jag gillar allt: musiken, rörelserna, kläderna, frisyrerna – men framför allt den där lusten att ”showing off” i 15 sekunder och sedan ta plats i ledet igen!

 3. Sjuttiotalet har redan varit modernt Morrica. Märkte du inte när det var ponchor och utsvängda byxben, stora glasögon och platåskor? Det är inte helt ute ännu. Jag har fler utvängda byxor nu än jag hade på sjuttiotalet. 🙂

  • Jag är nog modeblind, tror jag, det har jag faktiskt lyckats missa helt. Förlåt, alla som lagt ner både tid och möda och stora summor på att göra sig fina, och så går jag här och ser bara era vackra själar istället!

  • Men Helena, det beror väl på att du är sen 50-talist.

   Vi tidiga 50-talister hade det och framför allt såg många av oss ut som han den där rysska författern, han med Golag. Långt helskägg.

   Det är väl bara Peps som fortfarande stoltserar med långt hår och långt skägg med fläta – Oboy!!!

Hur tänker du kring detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s