Godmorgon

Det är dags att börja göra sig i ordning, ta första bussen in till stan och kliva på gryningståget mot Linköping. Jag hoppas det håller tiden, tåg är viktiga och SJ och Banverket måste få ordning på sina prioriteringar så att tåget faktiskt blir ett konkurrensdugligt alternativ även för pendlare. Det är viktigt.

6 tankar om “Godmorgon

    • Oavsett namn behöver de göra något åt förseningarna – att behöva vänta på stationen en augustigryning med uppehållsväder är, trots getingar stora som kameler, inte så farligt, men hade det varit december hade det varit en annan sak.

    • Tyvärr uppfyllde de mina farhågor och var försenade från början till slut av resan. Det måste göra något åt den saken! Men bortser vi från det var det en behagligt händelselös resa, och i morgon är det dags igen.

  1. Jag åker ofta tåg och det är ju ingen lång väg mellan Norrköping och Stockholm, men även det tåget är så gott som alltid försenat. Jag minns en svunnen tid då Sverige hade rykte om sig att vara ett land där både tåg och folk var punktliga…

Hur tänker du kring detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s