Men socialdemokraterna då

Ni kom och ringde på min dörr i morse. Det var dumt. Ni framstår, med sådana handlingar, mer som någon slags frikyrkliga dårfinkar som försöker värva mig till er kyrka än som ett seriöst politiskt parti.

Låt bli sånt.

9 tankar om “Men socialdemokraterna då

  • Det gör det definitivt. Och resultatet här blir att jag blir plötsligt oerhört mycket mer kritisk mot det parti som tagit sig för att tränga sig på så oförskämt.

 1. Christermagister sa att han inte skulle rösta på det parti som gjorde något sådant här och jag tyckte det kändes lite väl dramatiskt men det känns verkligen som att man behöver reagera på sådant här. Ruskigt oförskämt gjort! Den naturliga frågan är hur högt upp i partiet har en sådan här grej godkänts. Det påverkar hur beredd jag skulle vara att glömma och förlåta.

  http://christermagister.wordpress.com/?s=parti+ringer

  • Som jag skrev ovan, jag blir än mer kritiskt granskande gentemot ett parti som tar sig sådana friheter – om de beter sig såhär i valrörelsen, hur kommer de då att bete sig om de kommer till makten?

   • Jag personligen ser det förstås som ett bevis, tillsammans med exempelvis mest sänkta skatter för de rikaste pensionärerna, på att sossarna för tillfället är väldigt ideologiskt rotlösa och att de inte borde regera Sverige de kommande fyra åren.

    För vissa kan ett sånt här beteende vara droppen som får lasset att välta över, andra har redan bestämt sig tydligt åt ena eller andra hållet. Beteendet bör påverka valet negativt men samtidigt vägas samman med annat.

 2. Pingback: Sossarnas aggressiva marknadsföring « You're no different to me

Hur tänker du kring detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s