Valdag i morgon

Rösta för helvete. Det är din plikt.

Mer tänker jag inte säga om den saken.

6 tankar om “Valdag i morgon

 1. Jag hör till dem som istället säger. Rösta imorgon det är en möjlighet att stå för vem du är som du inte ska missa. Själv röstar jag inte heller på några extremistpartier för att jag inte skulle må bra av att lyfta fram deras idéer.

  Det är viktigt att rösta! Ta exempelvis ideologiseringen av skolforskningen, vi kan få forskare som driver en helt felaktig linje om vi inte är uppmärksamma. Sven Sundin, undervisningsråd på skolverket, uttalar sig om lärlingsplatser i lämplig tid innan valet. Han trixar med statistiken och jämför grupper på ett sätt som inte ger några resultat men drar sig ändå inte för långtgående slutsatser. Otroligt oproffsigt av en forskare och jag erkänner att jag blev så ursinnig att jag skrev ett långt blogginlägg där jag diskuterar vad som krävs av en bra skolforskning.

  http://janlenander.wordpress.com/2010/09/18/forskning-till-gagn-for-skolan/

  Jag brinner för att de skoltrötta ungdomarna ska få möta bättre vägar in i samhället och vill att forskningen ska understödja detta.

  Vilka frågor brinner du för? Nu är din åsikt lika mycket värd som någon annans.

  • Om du läst min blogg då och då utan att lägga märke till vilka frågor jag brinner för är det väldigt tydligt att jag måste börja uttrycka mig tydligare.

   Bra att veta.

   • Jag blev så exalterad att jag började skriva som en reklamaffisch för att man ska rösta.

    Jag har upptäckt att Morrica är en engagerad kvinna som även engagerar sig i demokratin och att vi ska få bästa möjliga regering. Jag vet inte på vad du röstar men tror inte att det blir på något obehagligt extremistparti utan mer mot mitten.

Hur tänker du kring detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s