Fortbildning

Jag brukar inte prata jättemycket om vad som händer på min arbetsplats, men just detta vill jag dela med mig av, det är lite spännande nämligen.

Vi har börjat läsa en bok  tillsammans, en bok jag läst ett par varv på egen hand. Jag ser mycket fram mot att få höra hur andra människor ser på det jag hittills bara läst och reflekterat över ensam för mig själv, att få del av andras perspektiv och vidga min egen horisont. Det ska bli superspännande att få höra hur det jag tycker är så självklart ser ut när man tittar på det utan de språkvetarglasögon jag ständigt har på mig, vilka delar jag skummat förbi som självklara som inte alls är så självklara för andra och tvärtom, vilka delar jag fastnat för som extra viktiga och andra upplever som självklara.

Det kan hända att jag säger något mer om saken längre fram.

6 tankar om “Fortbildning

  1. Visst är det spännande att se om man kan vidga sin egen horisont? Jag spinner själv på det temat i mitt senaste inlägg. Även om en egen horisont vidgas och omformas lite lite grand åt gången så är det en ständigt pågående process.

    Jag ser fram mot ”längre fram”. 🙂

    • Så roligt att höra, Gertie, det gör jag också!

      Hur det nu än är så finns det dimensioner man aldrig kommer åt när man läser för sig själv, jag ser mycket fram mot att få höra andras reaktioner och reflektioner.

    • Mycket intressant, och jag kommer nog att berätta mer om saken när vi hunnit lite längre in i boken. Jag är mycket glad över att ha fått flera positiva kommentarer om initiativet, sånt värmer och ger energi.

Hur tänker du kring detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s