Nyårslöftetsuppdatering

Nu har jag sett Byggfuskarna, det program som faktiskt fick mig att initiera projekt Nyårslöfte. Jag ska vara ärlig, jag glömde bort att ta reda på när det gick på TV men det fanns att ta del av på TV4 Play. Tyvärr har jag glömt varför jag skulle se det, men sett det har jag.

Projektet är intressant, det finns en fasligt massa referenser jag inte ens anat att de var referenser tidigare som jag plötsligt ser, och jag tror att det finns minst lika många kvar att upptäcka. Planen är att avslut projektet på lördag, med Melodifestivalen komplett med Twitter-dimensionen.

What’s life without whimsy?  (dr Sheldon Cooper, BBT)

Uppdatering: Om de skiftar program utan att ha en hallåa emellan som talar om att de byter program kan det hända att tankspridda människor missar själva programskiftet och inte alls hänger med i vad som händer en stund. Jag konstaterar också med glädje att programledaren i Plus, vad han nu kan heta, åker tåg snarare än bil. Föredömligt!

8 tankar om “Nyårslöftetsuppdatering

    • Det kan jag tänka mig, hur är det man säger – för mycket och för lite skämmer allt?

      Jag finner att det blir ett litet socialt problem att vara fullkomligt okunnig om inte bara vilka program som sänds, utan också vilka som är med var, och vad de sysslar med. Jag har länge varit medveten om att jag missar referenser i samtal, i tidningar, och i bloggar, men har den här veckan upptäckt att det är fler än jag faktiskt anat.

      TVs genomslagskraft är stor.

    • Det får jag, och det verkar onekligen mer praktiskt, det här blir lite tjatigt efter ett slag må jag säga, det är för många låtar och för många artister, det blir melodiradion av alltihop.

Hur tänker du kring detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s