Åh gullegull!

Det regnar och snöar omväxlande idag, iskalla vindbyar från alla håll drar rakt igenom kläder och de flesta som måste vara ute huttrar sig fram. Men inte alla. Strax efter att jag själv kommit in (och efter en blick i spegeln kunde konstatera att jag nog skulle kunna provfilma för en roll som vrakplundrare) ringde det på dörren. Utanför stod två pyttesmå tanter, med röda kinder och pigga ögon, i färgglada kappor och de grå frisyrerna perfekt kammade. De var så söta, jag blev helt bedårad och fick nästan dåligt samvete över att behöva förklara att tyvärr så hade de ringt på fel dörr, jag är inte rätt person att fråga om jag funderat över guds rike och saker och ting.

Jag hoppas de hade bättre tur vid någon annan dörr!

2 tankar om “Åh gullegull!

  1. Något säger man att du faktiskt har funderat över det, kanske även en hel del 🙂 Med tiden och efter mycket filosoferande kom du fram till att det inte var något för dig? Klart detta är enbart spekulerande från min sida, är jag långt ifrån ”sanningen”? 🙂

    • Sanningen är ett relativt begrepp. Jag värms av damernas uppenbara vilja att berätta för mig om hur sanningen ser ut för dem, men är alltför krass för att tro på någon form av magiskt tänkande.

Hur tänker du kring detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s