En folkhögskollärares sommarlov XIV

Jag älskar vanligtvis åskväder, men just det åskväder som passerade igår kväll tog sig friheten att dels slå ut modemet, dels slå ut den närmaste masten för det mobila bredbandet. Det gör mig lite misslynt, och lite stressad eftersom det händer precis lagom till den vecka när jag skulle behövt min uppkoppling dygnet runt.

Så jag har fått besked om att allt är klart för att skapa elevernas konton nu, men jag kan inte se det med egna ögon eftersom det mobila bredbandet haltar fram tills de få upp masten igen (men jag har Bredbandsbolaget som leverantör, och jag vet att de gnor på allt vad de kan) och jag kan inte börja skapa konton heller.

Jag använder tiden till att läsa Short Stories och förbereda dessa för den bonuskurs som plötsligt landade i mitt knä, och inser att om masten tar lång tid att reparera måste jag återgå till konventionell dygnsrytm och åka in till jobbet och jobba istället för att använda de kreativa, svala och, i de flesta fall, tysta nattimmarna.

2 tankar om “En folkhögskollärares sommarlov XIV

  1. Jag har också fått ett förändrat förhållande till åskväder. Det som en gång bara var ett praktfullt skådespel compliments of naturen förstörde för tre år sedan dator, modem, tvättmaskin, diskmaskin och bergvärmepump. För två veckor sedan var det den stora datorn som rök. Det trots att alla sladdar var urdragna. Hoppas dina problem låtit sig lösas.

    • Så småningom. Tyvärr föll det sig så illa att det ersättningsmodem som raskt skickades var trasigt, så tidigast torsdag kan jag vara tillbaka för fulla segel igen.

Hur tänker du kring detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s