Vad gör man med gröna tomater?

Jag fick en hel påse gröna tomater av min dottsing idag. Vad gör man då med sådana? Jo, till exempel såhär:

Ingredienser:

Gröna tomater

Majsmjöl

Salt

Peppar

Matolja (jag tycker om att använda olivolja, men det är en smaksak)

Skiva tomaterna i centimetertjocka skivor. Salta och peppra efter smak (jag tycker det är godast med generöst med grovmalen svartpeppar och lite örtsalt, men än en gång, det är en smaksak.)

Stek i matoljan i ungefär pannkakshet stekpanna tills de är gyllenbruna, 3-4 minuter sådär.

Ät till precis vilken rätt som helst, de verkar passa ihop med alla.

.

 

Hur tänker du kring detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s