Bokmässan och Morrica

Ja, vi har ju aldrig riktigt träffats sådär konkret i verkligheten, Bokmässan och jag. Inte handgripligen, som man säger. Jag har aldrig varit där, aldrig sett raderna av spännande montrar på riktigt, aldrig rört mig i det veritabla hav av intellektuella, spännande, fantastiska människor som jag föreställer mig rör sig överallt. Aldrig tagit del av alla de seminarier, föreläsningar, workshops och tweetups som pågår.

Ändå har vi en relation, Bokmässan och jag, och den har pågått i många år nu. En slags ömsesidig (föreställer jag mig, Bokmässan ger små tecken på det ibland) längtan efter att en dag, någon gång i framtiden, då, äntligen….

Jag följer Bokmässan på Twitter, gillar den på Facebook och då och då skickar den mig små trevliga, lockande mail. Vi sträcker ut våra händer mot varandra genom cyberspace, och längtar.

Inte i år men snart, kära distansvän, snart ses vi i verkligheten, du och jag.

Detta är ett inlägg i en bloggstafett tillägnad Bok- och biblioteksmässan i Göteborg där följande bloggar deltar:

enligt OPocketloverBöcker x 3BokmalenFiktiviteterSkrivarmammaoch dagarna går…Boktok 73BokbabbelMarias BoklivLyrans NoblesserBokbarenthe Book PondUnga VuxnaPaperback LoverOlika sidorVägen till utgivning ,  *malins bokblogg*,  Dantes Bibliotek,  En full bokhylla är en rikedomI min bokhyllaHannas HörnaWord up, AnjoOm böcker som jag hunnit läsaYou’re no different to me

En tanke på “Bokmässan och Morrica

  1. Pingback: De sista timmarna « enligt O

Hur tänker du kring detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s