Hmmmm =/

Om exakt tre veckor förväntas jag investera 36 arbetstimmar i ett fortbildningsprojekt. Tidsramen har jag veta om länge, datumet likaså. Platsen fick jag också veta i god tid. So far so good. Men nu är det bara 3 veckor kvar. Det är inte mycket tid, och 3 lärarveckor såhär års rasar förbi, det är inte mycket mer tid än 36 arbetstimmar i en vanlig människas liv.  Så, 3 veckor kvar och jag har fortfarande inte fått så mycket som en vink om vad som kommer att hända dessa 36 timmar. Hur ser planen ut? Finns det en plan, eller planerar man någon slags deltagarplanering?

Låt mig vara uppriktigt mot er – detta känns oroväckande.

Men kanske rör det sig bara om en kommunikationsmiss? Jag mailade organisatören nyss, kanske landar ett välplanerat program i min mailbox under förmiddagen, och jag kan sluta stressa över känslan av att någon ber mig slänga 36 arbetstimmar i ett svart hål.

.

.

Medan vi väntar gör vi måndag, inte sant?

.

3 tankar om “Hmmmm =/

  1. Ping: Hmmmar vidare « You're no different to me

  2. Sådant där gör inte heller mig glad. När jag föreläser förbereder jag mig länge och när sådant ligger på en full lärartjänst går det åt ett antal helger och kvällar. Tre veckor är verkligen ängsligt lite tid. Vad är det det handlar om?

    • Det hela ska, om jag förstått saken rätt, utmynna i möjligheter för samtliga skånska folkhögskollärare att fortbilda sig och fördjupa sig inom ett eller flera av fälten entreprenöriellt lärande (jag kan skriva det men inte säga det), hållbar utveckling och/eller kommunikation. Och det är nog gott och väl, i och för sig, men framförhållning! Jisses, vi jobbar och har full verksamhet på skolan, vi kan inte bara stänga butiken, skicka hem alla elever och deltagare och kvista iväg sådär helt apropå, sånt kräver planering och förberedelser månader i förväg. Att de inte har förståelse för det drar ner helhetsintrycket en aning.

Hur tänker du kring detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s