#idol2011

Jag har utsträckt min IDOL-upplevelse till att även inkludera Twitter i afton. Det är en livad feed, och favoriten verkar vara Laila Bagge Wahlgren, i synnerhet när hon kommenterar på Alexander Bard (eventuellt rätt blogg). Mina personliga favoriter består.

Och det är definitivt ytterligare en dimension som öppnas för mig. Det är inte mycket konversation i feeden, men jag upptäcker detaljer i sändningen jag missat annars tack vare kommentarer, och ges sammanhang och bakgrund till referenser till tidigare säsonger.

Jag funderar över det här med styling i kväll – blir de stylade, ungdomarna, eller stylar de sig själva? Eller är det olika från fall till fall?

5 tankar om “#idol2011

  1. Jag har svårt med koncentrationen, men delar dina favoriter.

    Twitter tillför den småelaka och tjatiga dimensionen som gör det hela uthärdligt. Det finns mycket att reta upp sig på!

    • Twitter fördjupar och berikar sannerligen upplevelsen, det har du helt rätt i. Det är ett mycket intressant projekt jag gett mig in i, jag lär mig massor om mig själv och om såväl fenomenet TV som fenomenet IDOL varje vecka, och jag hoppas kunna nå den nivå där jag faktiskt slutar analysera och bara upplever innan säsongen är slut. Jag anar att den finns där, längre upp, men ännu är den dold i dimman.

  2. Pingback: 20.00 #Babel vs #skolchatt « You're no different to me

Hur tänker du kring detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s