20.00 #Babel vs #skolchatt

I Babel ikväll:

Umberto Eco blev världsberömd med Rosens namn. Nu kommer Konspirationen i Prag. Jonathan Franzen tar med oss på fågelskådning. Sissela Kyle, Ulrika Knutson och Barbro Hedvall talar om kvinnliga pionjärer.

Visst låter det spännande? Jag ser fram mot att se det på SVTplay direkt efter kvällens #skolchatt.

Jag har ju inlett ett projekt där jag faktiskt ser och följer ett TV-program när det sänds. Det är ett intressant och givande projekt på många sätt, i synnerhet sen jag tog steget till att komplettera tittandet med twittrandet, men det har definitiva nackdelar. Den främsta är, som jag reflekterade över härförleden, att det tar mycket mer tid än själva programtiden att anpassa min tillvaro så jag kan se ett program när det sänds i stället för när det passar in i min egen tillvaro. En annan nackdel är att jag, för att kunna se programmet när det sänds på TV, tvingas prioritera bort andra saker som jag skulle kunnat göra om jag sett programmet när det passar mig.

Vilket för mig till min poäng med detta inlägg – jag gillar Babel, och ser det gärna, men på torsdagar klockan 20.00 ägnar jag mig åt #skolchatt och gläds åt att leva i en värld där jag inte behöver välja bort, utan faktiskt kan få båda.

Jag undrar vilket ämne det blir ikväll?

4 tankar om “20.00 #Babel vs #skolchatt

    • Mycket tråkigt att det krockar så, din klokskap hade varit ett värdefullt tillskott! Det småputtrar ju lite i #skolchatt även under veckorna, men just denna timme är intensiv, levande och riktigt spännande! Jag hoppas det sker en schemaändring så du kan vara med snart!

Hur tänker du kring detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s