Folkhögskola 2.0 och högtiden

Man kan säga en hel del om projektet Folkhögskola 2.0, på gott och på ont. En sak man definitivt kan säga, och tänker säga, är att man blir glad när man får presenter, i synnerhet när presenten är något man väntat och väntat och väntat på att det ska ges ut i pocket:

.

En fin present

.

Morrica blir så glad av denna sorts presenter, och tänk att Folkhögskola 2.0 tänkte på att högtidlighålla All Hallow’s Read!

2 tankar om “Folkhögskola 2.0 och högtiden

  1. Böcker är en bra present. En av de bästa. 🙂 Då kanske jag ska läsa ut min Hets också. Jag läste i somras, men fastnade halvvägs för att jag inte kände igen mig i den skola Liedman beskrev. Vissa avsnitt tyckte jag var väldigt bra medan andra gjorde mig till ett enda stort frågetecken.

    • Det är ju en av de viktigaste aspekterna att hålla i minnet när det gäller den svenska skoldebatten – det finns ingen svensk skola överhuvudtaget längre. Det finns en ruskig massa svenska skolor, dels alla olika kommuners (och kommundelars) skolor som kan skilja sig både högt och lågt, dels alla olika sorters friskolor där somliga är otroligt bra och andra ren katastrof.

      Det komplicerar debatten, och försöker man generalisera alienerar man sig från många som inte alls känner igen sig. Det borde vi kanske prata mer om?

Hur tänker du kring detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s