På väg – igen

Det gavs inget besked om huruvida Projektet blir av eller inte i går. Det gavs inte heller någon vidare möjlighet att presentera sin projektidé för fler än en mycket begränsad skara, efter att vi i en synnerligen rörig process fösts ihop i grupper. Röran utmynnade visserligen i att en mycket kort text om idén sattes upp till allmän beskådan, men jag är långt ifrån säker på att någon faktiskt kommer att kunna beskåda den, eller ta kontakt med mig och tala om att h*n också vill jobba med saken.

Men skulle så vara blir jag glad. Det är bara att hojta till, skicka en budbärare, kasta något på mig, skicka en pappersvala, maila, sända upp röksignaler eller skriva en kommentar här. Jag svarar så fort jag kommer åt.

Ungefär nu är jag på väg igen för ytterligare en dag av vad jag fruktar kommer att vara rörigt flum, kaos med en lots som verkar ha tappat bort sin kompass. Jag hoppas jag tar fel. Jag hoppas strukturen och tanken i det hela istället plötsligt träder fram, synlig, tydlig och uppenbar. Att vi slipper fösas runt, trängas, trampa omkring. Jag hoppas jag lyckas tygla min frustrerade hjärna och rikta den.

Just nu är jag inte så hoppfull, men där finns gott om människor som verkar både kloka och intressanta. Kanske blir det i dag det lossnar. Vi hissar hoppets flagga och visslar på vind.

Navigare necesse est.

.

3 tankar om “På väg – igen

  1. Pingback: Projektet – en uppdatering « You're no different to me

Hur tänker du kring detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s