Idol är över

Mitt projekt denna höst var att se IDOL, varje fredag, i direktsändning på TV. Det har jag gjort, och dessutom fick jag glädjen att se min favorit Amanda Fondell stå som vinnare, söt som en Lucia i förtjusande klänningar, med änglahår och stjärnögon.

Det gör mig glad, hon är en förtjusande ung kvinna med en fascinerande röst och jag önskar henne all lycka i sin framtida karriär!

.

.

För min egen personliga del är jag glad att jag genomförde projektet. Det har gett mig mycket, på många nivåer. Det har varit roligt och intressant att följa, både själva programmet och mediacirkusen kring det. Att kunna diskutera detaljer i programmet och veta i vilket sammanhang dessa detaljer hör hemma, att följa den dramaturgiska uppbyggnaden i programmet, se uppmärksamheten kring juryn, se hur deras roller blivit allt tydligare under hösten. Det har varit ett nöje att se de unga artistaspiranterna utvecklas, prova nya roller och vidga sina vyer, växa av juryns feedback och, gissar jag, av den coaching de fått bakom scenen.

Jag är också glad att det är över. Trots att jag lärt mig mycket ser jag fram mot att få tillbaka mina tidlösa fredagskvällar!

.

2 tankar om “Idol är över

Hur tänker du kring detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s