Höstkalendarium

Som jag sa häromdagen, nu börjar vi planera hösten. Den 4-5 oktober kommer jag att åka till Stockholm för symposium på temat Lärarrollen i svenska som andraspråk:

 Årets symposium har temat ”Lärarrollen i svenska som andraspråk”, där lärarens betydelse för språkutvecklingen kommer att stå i fokus, liksom språkets roll i kunskapsutvecklingen inom ämnesundervisningen. Hur den nya läroplanen och de nya kursplanerna kan implementeras kommer också att behandlas med tanke på hur språk- och kunskapsutveckling kan integreras i skolans undervisning.

Visst låter det intressant och spännande? Jag ser fram mot seminarier och föreläsningar, såklart, och jag vore inte jag om jag inte särskilt såg fram mot att få träffa massor av människor. Alldeles särskilt ser jag fram mot att få glädjen att träffa Anna Kaya!

Whoopdidoo!

8 tankar om “Höstkalendarium

    • Det tror jag också. Hittade ett seminarium om kombinationen dyslexi och svenska som andraspråk och tjöt högt av förtjusning! Det är långt till dess, men vore det en god idé att fundera över någon form av tweetup eller liknande?

Hur tänker du kring detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s