Glad Morrica

Snart är det fredag. Fredag denna vecka innebär något mycket speciellt:

Helena von Schantz kommer att befinna sig i Malmö, och vi kommer träffas!

Oooooooooh! Jag är helt glad!

14 tankar om “Glad Morrica

  1. Då glädjs jag med dig för i ett snö-regngloppigt Stockholm utan HvS och med löfte om en snöig lördag känns fredagen inte riktigt lika upplyftande.

      • Bra beskrivning:) Aprilvädret har pms i år:) Jag gläds också i ett regngrått Stockholm och hoppas på att också få träffas någon gång.

  2. Den där känslan av att ha träffats tidigare – och förundras över att nätet inte är en teater. ”Du är precis som jag hade föreställt mig” (på ett bra sätt!)

    • Det är klart man har träffats tidigare när man träffats på nätet. Kanske är det en ‘nätmognadsfråga’, det här med att komma till insikt om att nätet inte är en annan verklighet, utan samma en som vi vandrar omkring i i 3D om dagarna, och att de människor man möter på nätet inte är på låtsas utan lika riktiga som de man faktiskt kan peta på?

  3. Ibland undrar jag om det inte blir mer verkligt på nätet? En del fernissa försvinner för att man skriver, en del fernissa för att man inte tar emot en massa signaler och kroppsspråk som man är fullt upptagen med att tolka och hälften av gångerna tolkar fel.

Hur tänker du kring detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s