I Stockholm hösten 2012

Jag kommer att besöka Stockholm två gånger i höst:

I början av oktober kommer jag att delta i Nationellt Centrum för Svenska som Andraspråks Språksymposium. Jag kommer upp på morgonen den fjärde oktober, ägnar sedan två dagar åt föreläsningar, workshops, mingel, middag och, hoppas jag, åt att möta många människor. Fredagen den femte strax efter arton kliver jag så på tåget söderut. Om jag inte helt tar miste på tunnelbaneriktningar och pendeltågsstationer och saker och ting så räknar jag med att tillbringa omkring en timme på Stockholms Central innan tåget går, så råkar någon befinna sig i närheten och vara sugen på en kaffe eller så, hör av er.

En och en halv månad senare, onsdagen den fjortonde och torsdag den femtonde november, kommer jag att vara med på Folkbildningsrådets konferens Flexlär 2012 – inspiration och möten för digital folkbildning och, hoppas jag, än en gång möta många människor. Jag kommer upp någon gång på kvällskvisten på tisdagen redan, konferensen slutar vid tre och jag åker än en gång söderut strax efter sex på torsdag kväll. Jag gillar det tåget, nämligen.

Detta oerhört rafflande blogginlägg publiceras en fredagkväll i september dels för att jag råkar sitta och planera min höst, dels i fall att det råkar vara så att någon i Stockholm vill träffas, ta en kaffe, prata en stund och säga hej när jag befinner mig i krokarna.

.

9 tankar om “I Stockholm hösten 2012

    • Det är spännande det här med vem man är i olika sammanhang – helt utan att anstränga sig för att visa fram olika sidor så gör man ju det, man anpassar sig efter omgivningen och omgivningens förväntningar påverkar denna anpassning. Jag ser fram mot att se vem du är också.

  1. Jag kastade mig genast över almanackan, men vi verkar gå om varandra varje gång. Jag ska till Stockholm den 8 oktober och tisdagen den 13 oktober. Inte så att du kan stanna över helgen i oktober eller komma hit?

    • Men fasen då! Jag kommer upp på tisdagkväll, dvs den trettonde, någon gång förmodligen vid sju sådär, men gissar att det finns en risk att du återvänder hemåt tidigare?

  2. Toppen!. Jag har inte fått programmet för den dagen, men jag borde vara fri på kvällen och jag kan stanna i Stockholm över natten för min första lektion börjar tio dagen därpå. Jag tror Goethe-institutet betalar hotellrum för mig dessutom. .)

Hur tänker du kring detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s