Vi har talat om det tidigare – att avstå kött en gång i veckan är ingen större uppoffring. Tvärtom, det ger en möjlighet att mer systematiskt och regelbundet utforska en hel matvärld, vidga sina kulinariska vyer och dessutom göra skillnad i världen. Ty det är så, det kommer vi varken undan eller runt, köttindustrin tär på jordens resurser och frestar på miljön i hög grad.
Så när SFHLs terminligen återkommande pedagogdag denna termin hålls på Hvilan, på en måndag i November, tycks det oss vara en väldigt god idé att servera vegetarisk lunch, i stället för att låta det vegetariska vara ett specialalternativ.
Jag tror det blir uppskattat. Vad tror ni?
Jag tror att ni, under förutsättning att det är vällagat(och jag litar på er kock), kommer att leverera många wow-upplevelser:)
Tyvärr har vi inget eget kök, utan vår husmor får beställa mat från annat håll, men jag tror det kommer bli uppskattat ändå, och jag hoppas på en och annan wow-upplevelse. Återkommer om jag kommer ihåg det med rapport =)