#skånelisa i stället för #skolchatt

Det var torsdag i går, och för första gången på mycket länge deltog jag inte i #skolchatt. Inte för att jag inte ville, jag saknade det enormt och i dag känns det inte riktigt fredag, men ibland krockar saker och ting.

Det jag gjorde i stället gav mig också en dos fortbildning, nätverkande och erfarenhetsutbyte, och denna torsdag irl. Det var ju nämligen i går Skåne-LiSA höll sitt första möte! Vi samlades i en föreläsningssal i en av Malmös vackra gymnasieskolor, hälsades välkomna och fick en inspirerande, intressant och informativ föreläsning om språkinlärning, hur det går till när vi lär oss språk, hur de språkliga mönstren förändras under inlärandet av Lunda-forskaren Anna Flyman Mattson.

Jag har förstått att känslan i dagens språk uttrycks #PEPP

2 tankar om “#skånelisa i stället för #skolchatt

  1. Låter som en väldigt bra kväll, Morrica. 🙂 Hon kanske är något även för oss LMS:are? jag har börjat ha trevligt på #skolchatt, länge kände jag för mycket stress och förvirring för att kunna ha trevligt. Men abstinens har jag ännu inte känt.

    • Åh så roligt att höra att det börjar vara trevligt! Och ja, jag tror absolut att hon är det, hon är en charmerande och skicklig föreläsare, och mycket duktig i sitt ämne

Hur tänker du kring detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s