Vårfint i bloggen

Min blogg har fått på sig vårkostymen. Finaste Jennelie har helt generöst tagit av sin tid och pysslat om bloggens design, dammat av den, polerat knapparna på den och putsat den så att när vårsolen kommer fram kommer den blänka.

Jag är särskilt förtjust i headern. Fotografen saknar sinne för proportioner, men himlen var så vacker den kvällen, och hon balanserade fiffigt upp det med texten och vips – bilden blev användbar!

Jag råkar veta att hon inte bara vårpiffat här, hon har fiffat till hos Hanna Mirari också. Och lagat gudomligt god mat hos mig. Nu vet hur det är med vissa människor. Livet blir liksom vackrare och trevligare bara av att de finns i närheten.

Tack till finaste bloggdesigner Jennelie

4 tankar om “Vårfint i bloggen

  1. Håller med fullkomligt, Morrica. Härligt vårfint. 🙂 Det är min dotter som stylar min blogg och varje gång hon kommer hem säger hon att hon ska ta en riktigt bra bild på mig och göra en bloggmakeover. Jag tror det faller på att jag aldrig är tillräckligt fin för bilden.

    • Hur kan det vara möjligt? Du som alltid är så fin och har ett sånt vackert leende?

      Ja, jag är helt förtjust över hur fint här blev! Så inspirerande, hon fick till och med ordning på min obalanserade bild och gjorde den vacker.

Hur tänker du kring detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s