Det är fredag i morgon

och fredag innebär, som vi alla vet, att det är IDOL igen. Denna vecka tycks temat vara soul, och om jag förstått saken rätt kommer dessutom Peter Jöback att vara med på ett hörn. Gissningsvis kommer hans bidrag att vara snarlikt det Magnus Uggla lämnade häromveckan – tips och goda råd till idolerna och ett pausframträdande.

Den här veckan har jag faktiskt, till min glädje, en form av relation till de låtar som ska framföras. Yey! Molly Pettersson Hammar kommer sjunga Aretha Franklins Natural Woman. Hon har en fantastisk röst och tillräckligt mycket scennärvaro för att kunna ta sig an ett Aretha Franklin-nummer, och jag är övertygad om att hon kan göra en underbar version.

.

Amanda Fondell har valt (det tycks som de faktiskt får välja själva, så länge de håller sig till temat (eller kanske den av juryn utvalda låtlistan?)) har valt en låt av Ray Charles, I’ve got a woman. Också ett klokt val, tror jag, de har båda massor av livsglädje och sprudlande charm, och båda tycks tycka om att skapa kontakt med publiken genom att flirta lite. Jag tror hon kan göra en formidabel version av hans glada låt:

.

.

Jag säger inte att ni måste rösta, och jag säger absolut inte hur ni ska rösta. Men jag säger att jag blir väldigt glad om det är så att ni, omutifallatt det skulle vara så att ni röstar, ni faktiskt röstar på Amanda Fondell eller Molly Pettersson Hammar, två fullständigt formidabla töser!

Ni ser, jag börjar få kläm på det här nu!

2 tankar om “Det är fredag i morgon

Hur tänker du kring detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s